whatsapp icon Contactez-nous

Ontdek de kunst en expertise 
 van coiffure Cloé

coiffure cloé kapper kapsalon waregem
coiffure cloé stephanie
coiffure cloé kapper waregem
coiffure cloé kapsalon waregem

Bij coiffure Cloé staat klanttevredenheid sinds 1990 centraal in onze strategie; uw haar verdient het allerbeste en wij zetten ons in om dat te bieden.

Of het nu gaat om een trendy knipbeurt, een gedurfde kleuring of een complete haartransformatie, het toegewijde team van coiffure Cloé is verenigd rond één belofte: u bij elk bezoek te laten stralen van vertrouwen.

Kom een unieke haarervaring beleven in een vriendelijke en positieve omgeving waar uw welzijn onze hoogste prioriteit is. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij coiffure Cloé!

Meer bekijken

Diensten

OPENINGSUREN

 • Dinsdag - Woensdag - Donderdag
  Van 8h30 tot 12h en van 13h tot 17h30
 • Vrijdag
  Van 8h30 tot 18h
 • Zaterdag
  Van 7h30 tot 16h30
 • Maandag - Zondag
  Gesloten

Wat onze klanten denken

Wauw, geweldige ervaring! Ik heb echt genoten van mijn bezoek aan de kapper! Ik ging voor mijn allereerste permanent, ik kreeg volledige uitleg over hoe alles in zijn werk ging, wat me volledig vertrouwen gaf 💯.

Castelein.N

Vorige week langs geweest voor de shiatsu massage. Wat? Massage van hoofd, haar, nek en armen. Alsook wassen van het haar en brushing. Heel ontspannen en gezond, glanzend haar. Een echte aanrader!

Tracey.Y

zeer vriendelijk ! prachtig en vriendelijke service met een top resultaat en vlotte werking heel verast echt een boost van het kapsel echt een aanrader als je iets nieuw wilt dank je wel team Cloé!💞

Patricia.R