Verjaardagskapsel

Verjaardagskapsel2020-02-14T09:32:31+00:00

Verjaardagskapsels

Jouw verjaardag komt er met rasse schreden aan en dat moet gevierd worden! Bij een leuk verjaardagsfeest hoort natuurlijk altijd een verrassende nieuwe haarstijl!

Heb je al inspiratie gevonden op Pinterest? Super, wij helpen je om dit kunstwerkje op jouw hoofd te toveren!

Nog inspiratie nog? Geen probleem, jaren ervaring maken van coiffure cloé de juiste partner voor raad en daad. Wat denk je van…

Bob Kapsels

Heb je graag een haarstijl die niet vierkant overkomt? Dan is een bob kapsel zeker iets voor jou. Een ware klassieker, de bob haarkapsels zijn er in heel veel varianten. Maak je keuze uit een korte bob, halflange bob, opgeknipte bob of een schuine bob. Wij zorgen voor een perfect resultaat!

bob-kapsel
bob-kapsel

Rachelkapsel

Friends is één van de populairste series uit de jaren ’90. Rachel Green (Jennifer Anniston) werd een iconisch personage mede door haar uitgesproken haarstijl. Zelfs meer dan 25 jaar na de start van de serie is het rachelkapsel nog steeds in de smaak.

rachel-green-kapsel
rachel-green-kapsel

Pixie haarstijl

Een “pixie” is een kort vrouwelijk kapsel met het haar meestal rond de oren geknipt, kort achteraan en iets langer bovenop het hoofd. In de volksmond spreekt men vaak over een “kort coupeke”. Met deze erg pittige snit behaal je verbluffend resultaten, maar het vergt wat moed om een pixie haarstijl te kiezen.

pixie-hair
pixie-kapsel

Faethered haircut

De gevederde haarstijl was heel populair in de jaren 70 en 80. Farrah Fawcett was één van de bekendste voorbeelden van deze haarstijl. Helemaal terug van weg geweest de laatste jaren met bekende voorbeelden zoals Selena Gomez, Jennifer Lawrence en Halle Berry

gevederd-haar

En nog zo veel meer!

Heb je zelf een favoriet in gedachten? Laat het ons zeker weten en wij werken dit voor je uit.

Stap jij binnenkort bij coiffure cloé buiten met jouw nieuw favoriet vrouwen kapsel?

MAAK EEN AFSPRAAK