Trouwkapsels

Trouwkapsels2020-02-14T10:01:16+00:00

Trouwkapsels

Komt de grote dag dichterbij maar heb je nog steeds geen idee hoe jouw ideaal trouwkapsel er uit zal zien? Lastig, he!
Of zit je al een stapje verder? Je hebt jouw droom bruiloftkapsel al gespot op Pinterest of Instagram. Dus ben je op zoek naar een geschikt kapsalon voor trouwkapsels.

In beide gevallen ben je bij Coiffure cloé aan het juiste adres!
Al meer dan 20 jaar staan wij bruiden bij met raad, maar vooral daad.

Wij inspireren je graag met voorbeelden van onze realisaties.

Opsteekkapsels trouw

Opsteekkapsels zijn al jaren heel populair voor trouwen. Ze zijn geïnspireerd op de haartrends die je ziet op de rode loper in Holywood. Dit glamoureuze gevoel moét je minstens één keer ervaren. Geef toe, je trouwdag is hiervoor de ideale gelegenheid!

trouwkapsels-opgestoken
opsteekkapsels-trouw

Trouwkapsels voor lang haar

Geen fan van opsteekkapsels? Na maanden of zelf jaren te sparen voor lang haar is het begrijplijk dat je dit wil accentueren. Lange haren met krullen geven je een volumineus trouwkapsel, wat maar al te goed staat op de trouwfoto’s voor later.

trouwkapsels-lang-haar
trouwkapsels-lang-haar

Kort haar, eindeloze mogelijkheden

Vaak horen we van aanstaande bruiden dat hun haar te kort is voor een mooi trouwkapsel te hebben. Het is helemaal niet nodig om je trouw uit te stellen om je haar meer tijd te geven om te groeien.  Kies voor kort en pittig! De nieuwste korte trouwkapsels omarmen retro stijl, opgeschoren zijkanten en korte bobs. We hebben een uitgebreid gamma aan korte trouwkapsels om je te inspireren voor je grote dag!

trouwkapsels-kort-haar
trouwkapsels-kort-haar

Je ziet het, bij coiffure cloé ben je aan het juiste adres! Stap jij binnenkort bij ons buiten met een adembenemend trouwkapsel?

MAAK EEN AFSPRAAK

Handig om weten: bij coiffure cloé kan je aansluitend op je kappersbeurt ook een fotoshoot houden. Show je fabelachtig trouwkapsel aan onze fotograaf! Interesse? Neem telefonisch contact op voor meer uitleg.