Shiatsu massages

Shiatsu massages

Shiatsu massages komen oorspronkelijk uit Japan en focussen op het lichaam in het geheel in plaats van de nadruk te leggen op slechts één gebied. Shiatsu verbetert bovendien ook hoe goed je lichaam zichzelf kan herstellen.

Wat is Shiatsu & hoe werkt het?

Tijdens een shiatsu massage gebruikt de masseuse haar vingers, handpalmen en duimen om druk te zetten op verschillende delen van het lichaam. Het ontspant, vermindert stress en kan zelfs pijn en ziektes verhelpen.

Shiatsu massages kunnen helpen om artritis, gewrichtsproblemen, chronische nek- en rugpijn en nog vele andere zaken te verhelpen! Deze techniek maakt gebruik van drukpunten op het lichaam om de stroom van energie te herstellen en verbeteren. Zo’n sessie duurt tussen de 45 minuten tot een uur.
Wees zeker niet bang om te laten weten hoeveel druk de massage therapeut precies mag gebruiken!

Wat is het verschil met andere massages?

Shiatsu gebruikt technieken die ook bij andere massage methodes worden gebruikt, zoals osteopathie. Maar shiatsu massages onderscheiden zich omdat ze ook focussen op de energiestroom van het lichaam.  

De voordelen van Shiatsu

Een shiatsu massage is niet enkel goed vanwege de geneeskrachtige eigenschappen die het met zich meebrengt voor het lichaam, maar het is tevens ook goed voor de geest. Een shiatsu massage geeft je lichaam nieuwe energie. Hiermee kan je vermoeidheid en zwakheid verminderen.  

Bij Coiffure Cloé geniet je van een Shiatsu massage in onze VIP lounge voor slechts 85 euro. Bovendien gebruiken we ook verzorgende essentiële oliën om je lichaam nog extra te revitaliseren!


De trends in haarkleuren voor het eindjaar!