Hoe bescherm je je haar tegen chloor?

Hoe bescherm je je haar tegen chloor?

Kijk jij ook al zo uit naar die verfrissende duik in het zwembad op vakantie? Wij ook! Maar onze haren vinden dit heel wat minder leuk. Zwembadwater bevat veel chloor, dit zorgt voor hygiënisch water maar is een ramp voor je haren! Chloor maakt je haar droog en breekbaar. Gelukkig kan je eenvoudig de schade beperken.

We lijsten een paar tips op die je op reis kan gebruiken.

Is je haar of haarkleur beschadigt door te lang aan het zwembad te vertoeven? Maak een afspraak bij Coiffure Cloé en wij helpen je terug aan dat fantastische kapsel!

K

Opsteekkapsels all the way

Een zomers opsteekkapsel kan er al voor zorgen dat je haar niet direct in aanraking komt met het water. Enkele fantastische creaties vind je hier

Maak je haar nat

Haren zijn net als een spons. Het neemt water op wanneer het kan, dus alvorens in het zwembad te plonsen, neem je beter een douche. Hierdoor neemt je haar geen zwembadwater met schadelijk chloor maar zacht water op.

Goed uitspoelen is de boodschap

Na de heerlijk verfrissende duik in het water spring je best zo snel mogelijk onder een douche. Spoel het zwembadwater uit je haren. Ook jouw huid zal je dankbaar zijn. Chloor is absoluut geen goede vriend voor huid en haar!

Herstel je haren

Na een dagje aan het zwembad hebben je haren wel wat extra aandacht verdient. Gebruik een verzorgend haarmasker om je haren weer op punt te zetten. Je conditioner een kwartier laten inwerken geeft hetzelfde effect!

Net terug van op vakantie en heeft je haar professionele aandacht nodig? Aarzel niet en reserver jouw plaatsje bij Coiffure Cloé online


De leukste bruiloft kapsels.