De trends in haarkleuren voor het eindjaar!

De trends in haarkleuren voor het eindjaar!

De nazomer is voorbij geslopen en het herfstseizoen is volop in gang. Dit zijn dé haarkleuren om 2019 mee af te sluiten!

Cinnamon Copper Balayage
Balayage was dé trend van 2019!  Ook in deze laatste maanden zal het enorm populair blijven. In dit najaar verspringt de trend van koele kleuren naar warme herfstkleuren. Rode tinten worden enkel populairder en een mix van cinnamon en koper is de perfecte blend om bij balayage toe te passen.
In onze vorige blogpost vind je antwoorden op al je vragen omtrent balayage!

Deep Chocolate Brown
Voor natuurlijke brunettes is dit de ideale keuze als je een nieuwe look wilt, maar toch niet te ver van je natuurlijke haarkleur wil afwijken. Deze rijke tint is perfect voor het herfst- en winterseizoen.

Honey Bronde
Lichtbruine tinten – die tussen blond en bruin vallen – geven de illusie dat je net van een relaxerende week aan het strand hebt genoten zonder te zomers over te komen. Bronde highlights zijn de perfecte keuze als je toch een zonnige kleur in de wintermaanden wilt behouden.

Classic Black
Meer en meer bekendheden kiezen voor puur zwart. Het is niet persé een nieuwe trend, maar als je huidskleur goed bij zwart haar past dan is het zeker een aanrader! Overleg met je stylist hoe je het best kan overstappen op zwart, want als je niet oppast, kan je al snel iets te duister overkomen.

Dit najaar is het perfecte moment om iets nieuw te proberen! Ga het nieuwe decennium in met een nieuwe look! Wij helpen je graag met het kiezen van je nieuwe kleur!


4 manieren om beschadigd haar te behandelen en herstellen