De leukste bruiloft kapsels.

De mooiste bruiloftkapsels van 2020

Staat er binnenkort een bruiloft van een vriend, vriendin of een familielid gepland? Of ga je zelf in het huwelijksbootje stappen? Dan is het – zeker als je zelf gaat trouwen – hoog tijd om te zorgen dat je je oriënteert op de populairste bruidskapsels 2020. Want natuurlijk wil je op zo’n dag op je allerbest voor de dag komen. Maar wat zijn nu de mooiste trouwkapsels dit seizoen? In dit blog zetten we de mooiste bruidskapsels van het jaar 2020 voor je op een rijtje. We concentreren ons op drie soorten kapsels, namelijk bruidskapsels halflang haar, bruidskapsels opgestoken haar en trouwkapsels kort haar.


Bruidskapsels voor dames met halflang haar en kort haar

Wat zijn de bruidskapsels 2020 trends als het gaat om bruidskapsels halflang haar? Voor dit type kapsels kun je in 2020 terecht bij Coiffure Cloé. Maar hoe ziet een halflang bruidskapsels eruit en wat is de meerwaarde van deze kapsels. Kies je voor een professionele kapsalon, dan kun je rekenen op een kapsel halflang haar dat in alle kleuren verzorgd kan worden en er elegant en eigentijds uitziet. Je kiest er zelf voor of je je haarlokken van krullen wilt voorzien of juist voor steil haar gaat. Bij een goede en ervaren kapsalon liggen fotoboeken klaar met allerlei voorbeeldkapsels. Maar ook kun je je eigen voorbeelden meenemen en die ten uitvoer laten brengen. Hetzelfde geldt voor bruidskapsels kort haar. Trouwkapsels kort haar zijn in uiteenlopende varianten mogelijk. Zo kun je gaan voor piekjes, voor een strak en glad kapsel of voor highlights. Er is keuze in overvloed!


De beste bruidskapsels met opgestoken haar

In 2020 doen ook bruidskapsels opgestoken haar het goed. Opgestoken haar bij bruiden, bruidsmeisjes of vrouwelijke gasten op een bruiloft zorgen voor een extra sexy uitstraling. Qua opties zijn er mogelijkheden om krullen te laten zetten,  maar ook kun je je opgestoken haar als extra laten verven in een opvallende, maar niet al te overdreven kleur. En verder kun je je haar natuurlijk heerlijk laten wassen, de puntjes laten wegknippen en fotoboeken inzien voor de mooiste voorbeelden. Kies daarom voor een professionele kapsalon die weet hoe moderne en indrukwekkende vrouwelijke kapsels eruit horen te zien.In de kijker

Tijdens de grote dag sta je graag in de picture. Een extra touche aan jouw outfit kunnen accessoires zijn. Heb je al eens overwogen om je trouwkapsel te voorzien van een bloemenkroon? Met natuurlijke of gedroogde bloemen maakt een stylist van jouw trouwkapsel een complete look. Bloemen kan je gewoon dragen in je haar maar kunnen ook om jouw sluier passen. Van bij de start van de ceremonie tot tijdens de afterparty zal je haar steeds een frisse en fleurige look uitstralen!

Niet helemaal overtuigd van bloemen? Vlechten in de bruidskapsels winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Van een losse vlecht tot een powervlecht of een visgraat: gevlecht haar zal je doen stralen op jouw dag. Van je brede glimlach in combinatie met een vlecht zal je nog jaren kunnen nagenieten op jouw fantastische trouwfoto’s


Meld je nu aan voor meer informatie

Wil je meer weten over de mooiste trouwkapsels van 2020, kom gerust langs om onze mooiste huwelijkskapsels voor moderne vrouwen te bekijken. Wist je dat je bij coiffure cloé ook een fotoshoot kan aanvragen. Zo vereeuwigen we jouw trouwkapsel meteen op professionele foto’s. Een moment om nooit te vergeten!

Vergeet bij het maken van jouw afspraak voor een trouwkapsel zeker niet te vermelden dat je een fotoshoot er bij wil. Dit moeten we op voorhand kunnen inplannen. 

Dé haartrends van 2020